• BOKA PLATS

  Flytande båtmässa Stockholm - Waterfront Day´s

WATERFRONT DAYS 2024

INSTÄLLT

Kära branschkollegor,

Med stor besvikelse måste vi informera er om att den flytande båtmässan Waterfront Days i Nacka Strand inte kommer att äga rum i år. Trots våra bästa ansträngningar och ert hopp om att få njuta av denna uppskattade händelse, har vi tagit beslutet att ställa in det för detta år. Vi förstår att detta kan vara en besvikelse för många av er som ser fram emot att delta och uppleva den unika atmosfären och de spännande utställarna.

Beslutet att ställa in mässan har inte varit lätt, men nödvändigt från vår sida. Vi kommer att använda denna tid till att förbereda oss och säkerställa att ni får en ännu bättre upplevelse när mässan återvänder.

Vi ser fram emot att återförenas nästa år och göra Waterfront Days Nacka Strand till en succé tillsammans med er. Vi ses snart igen!

Kontakta Nellie på nellie@marinmaklarna.se alt +46 70 930 15 00 vid funderingar och frågor.

Vi ses i hamnen och ute i skärgården

Boka plats som utställare

WATERFRONT DAYS

Maj 2025 – Nacka Strand

Waterfront Day´s är en årlig flytande båtmässa som hålls under tre dagar under första veckan i maj i hamnen Nacka Strand. Inriktningen är premiumprodukter inom tillbehör, tjänster och båtar upp till 40 fot.

Föregående år, 2023, omfattade drygt 50 båtar och antalet besökare översteg 2 500. Et stort antal provkörningar genomfördes och många kontakter etablerades med intresserade besökare.

Vi erbjuder

 • Delta tillsammans med andra premiumfabrikat
 • Marknadsföring på webben, sociala medier, m m.
 • Säsongens första flytande båtmässa
 • Besökare från Sverige och Europa
 • Över 50 båtplatser i sjön och tältplatser på land
 • Tusentals besökare med stort båtintresse

Boka utställningsplats för 2025

Har du frågor kring arrangemanget eller vill boka utställningsplats?

Kontakta oss företrädesvis via formuläret intill alternativt telefon +46(0)8 466 95 15 eller nellie@marinmaklarna.se

Välkommen!

Niclas Sjögren VD, Marinmäklarna AB

Kontakta oss

  Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här

  Redan utställare

  När du registrerade dig som utställare fick du ett lösenord för att själv kunna lägga in bilder och texter om dina produkter. Saknar du ditt lösen, kontakta nellie@marinmaklarna.se så skickar hon ett nytt.

  OBS – Det är en stor fördel om du använder en “riktig” skärm/laptop när du ska lägga upp bilder och texter.