Northstar

Northstar Orion 6 och Northstar Axis 5.3

Hypalontuber, vacuuminjecerat skrov samt hydraulstyrning som standard.

Alla ribbåtar i Northstars Orion-serie har dubbelstegade skrov designade av engelsmannen Adam Younger, känd inom båtracing sedan 30 år. Skroven ger en ideal kombination av hastighet, bränsleeffektivitet och sjöegenskaper.

I krabb skärgårdssjö upplevs Northstars ribbåtar som lätta och mycket sjödugliga genom vågorna.

Northstar Axis 5.3 är största ribbåten i Axis-serien och rymmer upp till 9 pers. Med motoralternativ mellan 70 till 115 hk är detta en rib som passar de flesta behov, såväl som vattensport och transporter i Skärgården. Axis finns i 6 olika längder, från 3,1 m till 5,3 m. Tack vare ett välutvecklat skrov med integrerade delta trim tabs i aktern är planingströskeln låg och sjöegenskaperna mycket goda. Ribbåtarna i Axis-serien erbjuder hög kvalitet, komfort och funktionalitet.
Alla ribbåtar i Axis-serien har hypalontuber som standard. På listan över standardutrustning finns även hydraulstyrning, komplett dynpaket, integrerad bränsletank, popup-pollare i rostfritt, automatisk länspump, lanternor samt USB-uttag i vattenskyddat förvaringsfack. Det går självklart att välja färg på tuber, skrov och dynor samt även komplettera med skön EVA-durk.
Oavsett om du behöver en ribbåt att hänga på akterspegeln eller som fritidsbåt för transport, sol och bad finns det en modell i Axis-serien som matchar behovet.